perjantai 4. heinäkuuta 2014

Sibeliustaloon ja sen ali!

Desucon (6.6-8.6.2014) järjestettiin kuten aina Lahden Sibeliustalossa. Perjantaina heräsin 4:30 , pakkasin viimeiset osat (Tai niin ainakin luulin, yks armori osa tietysti unohtui kotia, huokaus). Pakattuani kamat autoon, lähdin töihin uupuneena . Seitsemän ja puolen tunnin päästä leimasin itseäni ulos ja lähdin hakemaan uutta tuttavaa vaasan keskustasta (Anniinaa) ja päästin sitten vihdoinkin seikkailemaan lahteen päin!

 Matkamme vaikutti olevan tasaista, aurinkoista ja hienoa säätä...Kunnes näkyi kyltti missä luki "Tampere".  Pieni kuokkaus piti tehdä siellä ja kuin päästiin sinne alkoi satamaan kaatamalla, ukkosti ja pahin oli vielä edessä. Neljän ruuhka. Saimme silti jollakin tavalla napattua Merin! (meri, meri on tullut takaisin!) ja pääsimme takaisin baanalle! Matka oli pitkä ja kivinen mutta kuin lähdestyimme Lahtea aurinko alkoi paistamaan ja linnut lauloivat. Jouduin ensimmäiseksi viskaamaan Anniinaa rautatieasemalle ja mentiin Merin kanssa tsiigamaan Desun tilannetta. Monta tuttua kasvoa näkyi samantie mutta ei vain yksinkertaisesti ollut energiaa moikata kaikkia tuolloin vähäisen yöunen takia. Visiittini oli siis aika lyhyt. Ajelessani keskustaan etsimään parkkia älysin että hei, minulla ei ole hajuakaan missä Musta Kissa aka majoituspaikkani on. Onneksi (sopiiko tähän sanoa tällai?) Rea ja Nina aka Tolloduo tulivat pelastamaan! *taputtaa käsiä*. He tulivat vastaan omenahotellin eteen ja lähdimme sieltä sitten meidän majoitukseen (En meinaan muuten ikinä mene sinne enää, ei jääkaappia, eikä mikroa, what the actual fu-). Ei keretty kovin kauan rentoutua hotellissa koska ystävämme Hapsu kohta saapui Lahteen! Joten kipaisimme rautatieasemaa päin ja miehekkään latino halin jälkeen (no homo).  Lähdimme kauppaan päin! Mukaan tuli banaaneja, sipsejä ja ka...maitoa. Hotelliin kuin saavuttiin ruvettiin huolittelemaan asujamme , jotkut jäi valvomaan vähän pidempää, itse nukahdin jo ennen kahtatoista. Kahdeksalta oli sitten herätys , "sotamaalaukset" naamaan, piilarit silmiin, cossit niskaan ja kymmenen maissa lähdettiin conittelemaan! Desucon , I thought my body was ready for you. But it was far from it. Lauantaina cossasin Eustass Kid sarjasta One Piece.
Cossini oli täyttä tuskaa pitää yllä helteen takia. Meikkini ja arpeni sulivat ensimmäisen kahden tunnin sisällä. Selkäni hikoili mukavasti karvakankaan takia ja vaikka "metalli käteni" ei ollut kovin painava, valui silti litra hikeä kädestäni. Olin silti mukavasti yllättynyt että niin moni halusi ottaa kuvan asustani ja ihanat japanilaiset halusivat myös yhteiskuvia kanssani, made my day :)
12:30-13:30 pidettiin pieni supernova photoshootti , ja mie oikeasti pelkäsin aluksi että ei apua, ollaanko me vain kaksi supernovaa tässä conissa. Mutta ei! bongattiin onneksi Lawi, luffy ja zoro ja saatiin vähän enemmän sakkia meidän photoshoottiin , kiitokset teille :) 
Kameran takapiruina toimi taas Rea, Papui ja Tomi, isot kiitokset myös heille! Saatiin upeita kuvia! Ja mikä ny photoshootti on ilman vähän tällaisiakin kuvia!
I mustache you a question but I must shave it for later! Captain Pink Beard?
Kuvaaja : Papui

Kuvauksien jälkeen melkeinpä juoksin autolle, vapaus oli niin lähellä! hain kamppeita ja lähdin pukuhuoneeseen vaihtamaan asua. Oli Nagisan vuoro astua esiin! Ihana vapauttava asu. Sillä pyöreskelin iloisena loppu päivän aikana kattelemassa mitä kaikkea conilla oli tarjottavana. Vähän ennen viittä lähdettiin sitten Harun kanssa nopeasti pulikoimaan ja hyi kuin oli kylmää vettä T_T 
Peruukki otti aika paljon damagee mutta...enpä oikein usko että käytän tätä asua hirveän useasti joten, meh! Oli hauskaa! Se oli pääasia!

Viiden - kuuden maissa päätimme sitten Rean kanssa että nyt riitti tämä conipäivä meille ja lähdimme hotelliin päin. Ja oikeasti, paras fiilis ikinä conin jälkeen. Silloin kuin peruukki lähtee päästä, pääsee lämpöiseen suihkuun, ja pystyy olemaan omissa casual vaatteissa.(Ja sen perään pienet päikkärit tietenkin!) 
Katteltiin telkkaria sillä aikaa kunnes Tomi ja Nina tulivat takaisin ja olivat valmiina lähtemään syömään terveellistä ruokaa. Eli pizzaa.
Kasin-ysin maissa lähdimme sitten kuuntelemaan paneeli valokuvauksesta missä Mr. Rusanen oli puhumassa asiaa  Siellä oli siis puhetta just mihin sivuihin ihmiset pistää cossit, onko koskaan ollut studiossa kuvaamassa cossia, miten editoiminen erottuu aasiassa ja euroopassa, jne. Aika ei vain meinannut ihan riittää koko hommaan kuin monella ihmisillä oli paljon hyviä pointteja aiheesta.

Illan päätteeksi käytiin Rean kanssa kahdestaan kattelemassa mikä meininki iltabileissä oli ja mites siinä! Kävin danssaamassa ehkä...pari biisiä kavereitten kanssa. Ei hirveän kauan viihdytty kyllä paikan päällä mutta pitihän sitä silti vähän maistella ... terveellisiä litkuja ennenkuin lähti hotelliin päin nukkumaan!

Sunnuntai aamuna heräsin aika virkeenä, popsin semi ... terveellistä aamupalaa. sipsejä ja banaani? dat combination? 
Mietiskeltyäni hetken aikaa mitä cossia pistäisi päälle, totesin että en vaan yksinkertaisesti suostu cossimaan Kiddiä siinä päivänä koska en halua kuolla siihen kuumuuteen. Joten pistin Nagisa cossin päälle...jossa en kyllä monta tuntia viihtynyt ennenkuin vaihdoin ihan casual vaatteisiin. (Olen siis yleensä conin vikana päivänä niin loppu slut ja en vain yksinkertaisesti jaksa. Vanhuus kenties iskee?) 
Olin siis loppu päivänä vain chillaamassa / pallottelemassa / kantaja tai hienommin sanottuna , orjana.
ps . ( se disney / dreamworks ryhmä cossi oli vaan niin hieno T___T itkin vertaa kuin en tuonut sinbad cossia mukaan! )
Kolmen - neljän maissa rupesin sitten soittelemaan minun rahasampoille että nyt on kuulkas sellainen homma että nyt lähdetään! Kotiapäin kuin oltiin menossa tehtiin ensiksi pika visiitti ABC'lle ja mussuteltiin taas vaihteeksi vähän rasvaista ja terveellistä ruokaa. Eli hampurilais ateria , omnomnom, I REGRET NOTHING! 
Uupunut seura pysähtyi seuraavaksi Tampereella, Vi stannade nästa gång I Tammerfors, The next stop was at Tampere. Missä potkastiin Meri ulos! MUHAHAH! ... No okei, ehkä me kiltisti päästettiin se ulos ja käytiin stalkkaamassa sen asuntoa. (MULLA OLI PISSA HÄTÄ!) näin kaikille tiedoksi koska tiedän että halusitte tietää.
Hrmh, pika pysähdyksemme jälkeen . meitä oli enää kolme. eeppinen seikkailumme jatkui läpi maiden ja yli vuorten kunnes kohteemme lähdestyi, pystyimme haistamaan sen, se oli lähellä, Seinäjoki. Päästyämme tähän pimeään maahan käytiin stalkkaamassa seuraavaa uhriamme, Saaran asuntoa! BWHAHAHA! Ja kuin päästiin sinne...ei meinattu päästä enää pois. Seriously. Sillä on aivan liian ihania nappisilmä käärmeitä T__T 
I almost shed some manly tears, cuteness overload! 
Jäätiin hengailee siis sinne hetken aikaa tuituituilemaan ja kohta päästiin takaisin radalle kohti Vaasaa. Paitsi ei päästy pitkälle kunnes Saara soitti ja kertoi että hän unohti kamera laukkunsa autooni joten jouduttiin tekemään U käännös. (Onneksi ei oltu ajettu kuin ehkä kaksi km!)
Palautimme siis tämän legendaariseen esineen takaisin ja koitettiin jos päästettäis nyt sitten kotia Vaasaan, Tämän duon tie kulki ...ei , en voi sanoa sitä. *kylmiä värejä* okei....*kuiskaa* Ilmajoen kautta *GASP*
50 minuutin reissun jälkeen pääsimme Vaasan keskustaan missä tämä duo muuttuikin unoksi. halauksen ja hyvästelyn jälkeen oli aika palata takaisin. Takaisin alkuun. Ei , ei lahteen vai ihan kotia , vanha vaasa kutsui minua. Päästyäni vihdoin kotiin, raahasin kaikki kamppeet sisään, heitin ne lattialle. Ja lähdin pienen datauksen jälkeen nukkumaan. Oli aika levätä...Kunnes piti nousta ylös ja lähteä töihin. FFFUU! 

Pyydän nöyräästi anteeksi kaikille lukijoille että minulla kesti näin kauan tehdä tämän conin päivitys omalta osaltani. On vain yksinkertaisesti ollut paljon töitä + treenaamista + cossien tekoa + esityksen suunittelua+esityksen harjoittelua ja lista jatkuu.  Mutta tähän varmaan sopii hyvin se " paremmin myöhemmin kuin ei koskaan?" 
Kunnes tapaamme jälleen! 
T.Hitsuwa!                  
1 kommentti:

  1. Tosi kiusallista joku Tolloduo..eikun siis: nomutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan merkinnän teko. Eikä tämä sinällään vielä pahasti ole myöhässä. Spurgu kuittaa.

    VastaaPoista